OVER ONS

Raymond Nederpel

Na jarenlang als inkoper bij verschillende bedrijven te hebben gewerkt, besluit Raymond Nederpel in 2007 voor zichzelf te beginnen. Hij richt Flora-Ned BV op; een inkoop- en exportbedrijf van zowel gangbare als exclusieve planten. Flora-Ned B.V. belevert groothandels, tuincentra, bloemenwinkels en lijnrijders in o.a. Nederland, België, Frankrijk, Denemarken, Slowakije en Engeland. Ons sterke punt is dat wij dagelijks verse bloemen en planten inkopen; zowel klokinkoop bij de veiling als directe inkoop bij kwekers in binnen- en buitenland, waardoor er niet of nauwelijks vanuit voorraad gewerkt wordt. In onze webshop kunt u op het moment dat het u uitkomt producten bekijken, vergelijken en direct bestellen. Wij controleren dagelijks het beschikbare aanbod en vullen dit verder aan.

Richard van Erk

Flora-Ned BV maakt als bedrijf in die jaren een zodanige groei door, dat Raymond op zoek gaat naar iemand waarmee hij Flora-Ned BV verder kan uitbouwen. In maart 2012 gaat hij een samenwerkingsverband aan met Richard van Erk. Richard is al ruim 20 jaar actief in de bloemen- en plantenbranche. Eerst op het Bemiddelingsbureau van FloraHolland en later ook als inkoper bij diverse exporteurs.

Stefan van Roon

Stefan is de boxchef van Flora-Ned BV. Hij is in dienst sinds maart 2016 en heeft veel plezier in z’n werk. Stefan heeft voordat hij bij Flora-Ned BV kwam werken al veel ervaring op gedaan als bedrijfsleider in de orchideeën en bromelia’s.

Bij Flora-Ned BV zorgt hij voor de verlading van alle gekochte producten. Dus snijbloemen, potplanten en alles wat verder door de box rolt heeft Stefan in de gaten. Ook verzorgt hij het interne transport, dat houdt in dat hij de producten bij de klanten in de veiling aflevert.

 

Ruime en lichte box

Flora-Ned BV is gevestigd aan de Jupiter 193 op het terrein van FloraHolland in Naaldwijk. Wij hebben hier een ruime en lichte box inclusief bijbehorend kantoor. Ook hebben wij de beschikking over een aantal dockshelters om de handel makkelijk en snel te kunnen verladen.

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op of kom langs op onze locatie. De koffie staat altijd klaar!